Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na vlakovém nádraží ležel muž s rozbitou hlavou, podle svědka spadl z rozjíždějícího se vlaku

, aktualizováno 31. října 2018, 16:28

Na vlakovém nádraží v Hradci Králové došlo k netradiční nehodě, muž tam v pondělí podle svědků spadl z rozjíždějícího vlaku a rozbil si hlavu. Důvodem možná bylo, že měl v dechu 1,67 promile. Po ošetření na místě skončil v nemocnici.

Krátce po pádu přispěchali ke zraněnému staršímu muži okolo stojící lidé, shodou okolností byli na nadraží také městští policisté. 

„Strážníci přispěchali na místo a zjistili, že na zemi leží starší muž s tržnou krvácející ránou na hlavě. První pomoc zraněnému muži již poskytoval jeden z občanů. Vysvětlil, že viděl, jak upadl z rozjíždějící se vlakové soupravy a silně se uhodil do temene hlavy,“ popsala mluvčí strážníků Eva Kněžourová.

Záchrannou službu mezitím přivolala zaměstnankyně Českých drah. Hlídka strážníků vystřídala muže, který poskytoval pomoc a kontrolovala zdravotní stav zraněného až do příjezdu záchranářů. 

„Na žádost zdravotníků byla provedena dechová zkouška. Ta prokázala zraněnému muži 1,67 promile alkoholu. K ošetření byl pak převezen do nemocnice,“ dodala mluvčí.

Autoři

Štítky Policie ČR, pád, nádraží, Hradec Králové, alkohol, České dráhy, železniční stanice

Na vlakovém nádraží ležel muž s rozbitou hlavou, podle svědka spadl z rozjíždějícího se vlaku  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.