Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Prezentace středních škol a zaměstnavatelů pomohou žákům s výběrem budoucího povolání

Prezentace středních škol a zaměstnavatelů, které by měly pomoci žákům osmých a devátých tříd základních škol a jejich rodičům s výběrem budoucího povolání, se budou konat během října a listopadu. Objeví se postupně ve všech bývalých okresních městech Královéhradeckého kraje.

Prezentace se opět uskuteční vždy v pátek a v sobotu, postupně v Rychnově nad Kněžnou 5. a 6. 10., v Trutnově 12. a 13. 10., v Jičíně 19. a 20. 10., v Náchodě 9. a 10. 11. a v Hradci Králové 16. a 17. 11.

„Struktura pracovního trhu se navíc neustále proměňuje a má řadu regionálních zvláštností. V souladu s tím se mění i nabídka středních škol. K úspěšné volbě budoucího zaměření má proto pomoci i tato výstava,“ řekla náměstkyně hejtmana Martina Berdychová odpovědná za oblast školství.

Loni se přehlídky zúčastnilo téměř 25 tisíc návštěvníků a svou nabídku zde prezentovalo 179 vystavovatelů.

Prezentaci středních škol a zaměstnavatelů organizuje už čtvrtým rokem Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje společně s Královéhradeckým krajem.

Autoři | Foto komora-khk.cz

Štítky školství, povolání, výběr, Královéhradecký kraj, střední škola, Martina Berdychová, Trutnov, Náchod, Jičín, Rychnov nad Kněžnou, Hradec Králové, Hospodářská komora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prezentace středních škol a zaměstnavatelů pomohou žákům s výběrem budoucího povolání  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.