Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Žáci z Vocelovky soutěžili o titul AUTOOPRAVÁŘ Junior 2018

Finále celostátní soutěže odborných znalostí a dovedností AUTOOPRAVÁŘ Junior 2018 se konalo ve dnech 26. - 28. 3. Soutěž se odehrávala jako tradičně v Servisním tréninkovém centru ŠKODA AUTO a.s., Kosmonosy. Celkem se celostátního finále zúčastnilo 68 žáků. Soutěž byla vyhlášena pro žáky 3. ročníků oborů automechanik, autolakýrník a karosář a 4. ročníku oboru autotronik.

Budoucí automechanici (celkem 28 soutěžících), autolakýrníci (celkem 12 soutěžících), karosáři (celkem 14 soutěžících) a autotronici (celkem 14 soutěžících) v průběhu velice náročné soutěže prokazovali odborné znalosti a dovednosti. V teoretické části se účastnili přednášky, ze které následně psali velice rozsáhlý test. V další části soutěže měli chlapci za úkol poznávání a určování dílů používaných při opravách silničních motorových vozidel a to jak osobní tak nákladních. Praktická část soutěže probíhala na zařízení a vozidlech koncernu Volkswagen a to především Škoda, Scania a spolupořádajících firem.

Hlavními partnery celé soutěže byly firmy Škoda, Bosch a Scania.

Z našich žáků se nejlépe umístil Josef Hašek (obor karosář) a Martin Modřanský (obor autolakýrník) oba na krásném 4. místě. Zdeněk Tejchman (obor autotronik) na 7. místě a Matěj Beneš (obor automechanik) na 25. místě.

Tisková zpráva

Štítky Hradec Králové, Vocelovka, škola, soutěž, ŠKODA AUTO a.s., Kosmonosy, Volkswagen, Scania, Robert Bosch GmbH, Roman Hašek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žáci z Vocelovky soutěžili o titul AUTOOPRAVÁŘ Junior 2018  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.