Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Za dobré vysvědčení se můžete vykoupat v hradeckém aquacentru zdarma

Školáci do 10 let s dobrým vysvědčením budou odměněni. Tradiční a velmi oblíbená akce proběhne od pátku 29. 6. do neděle 1. 7. Dětem stačí přijít v doprovodu dospělého, ukázat své vysvědčení, kde nemají čtyřky a pětky a strávit klidně celý den v aquacentru úplně zdarma. Dokonce jedničkáři, kteří přijdou co nejdřív, dostanou jako další odměnu hračku.

Užívat si můžete atrakce, které aquacentrum nabízí - vlnobití, vířivé a masážní bazénky, podvodní sopky i průchody s protiproudem, nebo můžete zůstat v bohatě vybaveném dětském koutku, kde kromě vodních atrakcí jako je umělá řeka a skluzavka najdete i různé hry včetně nafukovacího skákacího hradu. Ti starší pak mohou zkusit i 82 m dlouhý tobogán se světelnými efekty.

V aquacentru pokračuje akce „10+1 aquacentrum zdarma“, která začala již 1. května. Pro účast na akci je potřebné vyzvednout na recepci Městských lázní sběratelskou kartu a za jednotlivé vstupy do aquacentra sbírat razítka. Po získání 10 razítek můžete vyplněnou sběratelskou kartu vyměnit za časově neomezený vstup. Akce se týká jak jednorázových návštěvníků, tak i vlastníků čipových hodinek, musí ale vstoupit do aquacentra z budovy Městských lázní. Podrobná pravidla jsou k nahlédnutí na webu SNHK i v budově Městských lázní. Akce potrvá do 31. července, ale čerpat vstup zdarma je možné až do 2. září, tedy do uzavření areálu kvůli pravidelné letní odstávce.

Sousední krytý plavecký bazén bude letos v létě uzavřen od 16. do 27. července. V letních měsících (mimo odstávku) si zde bude možné zaplavat v pondělí a v pátek již od 6 hodin, v ostatní dny od osmi ráno. Po celou letní sezónu bude otevřena i Slunná loučka (vedle krytého bazénu), kam se dá zajít i bez návštěvy vnitřních bazénů. Tady můžete chytat bronz, relaxovat i sportovat. 

Aquacentrum v Městských lázních, 50m krytý plavecký bazén i Slunná loučka jsou propojeny, takže při jedné návštěvě je možné využít všech služeb. Užijte si skvělé léto a parádní prázdninové zážitky u nás za každého počasí.

Tisková zpráva | Foto hradeckralove.org

Štítky koupání, aquacentrum, vysvědčení, léto, lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za dobré vysvědčení se můžete vykoupat v hradeckém aquacentru zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.