Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Bývalý bubeník Čechomoru po boku kytaristy System Of A Down! Takhle se plní sny

Hrál s Čechomorem, Laurou a jejími tygry či třeba Kamilem Střihavkou. Nyní působí ve snovém angažmá! Bubnuje v kapele kytaristy System Of A Down – Darona Malakiana. O kom je řeč? O Romanu Lomtadzem a kapele Scars on Broadway!

Ačkoliv je gruzínského původu, žil mnoho let v České republice, kde zanechal nepřehlédnutelnou hudební stopu. Postupně se vypracoval v jednoho z nejrespektovanějších tuzemských bubeníků… osobitého a všestranného. Ostatně vedle Čechomoru neměl problém zahrát i pořádný metal.

A tomu se mu nyní dostává naplno, protože Daron Malakian a jeho Scars on Broadway, to je řežba, která si v ničem se System Of A Down nezadá. Však se také spekulovalo, že nová deska, která by měla vyjít v dohledné době, mohla být deskou zmíněného metalového monstra, které na začátku milénia šokovalo svět výbušným a jedinečným albem Toxicity.

Nutno dodat, že Roman se k Daronovi nedostal přes Českou republiku. Již několik let totiž žije v USA. Nyní si plní sny a my mu k tomuto obrovskému úspěchu gratulujeme!

Autoři | Foto Facebook/Roman Lomtadze

Štítky hudba, bubeník, Roman Lomtadze, Daron Malakian, Scars on Broadway, System of a Down, hudební skupina, Kamil Střihavka, Česko, USA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalý bubeník Čechomoru po boku kytaristy System Of A Down! Takhle se plní sny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.