Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Koupaliště Flošna zahájí v neděli hlavní sezónu

Koupaliště Flošna v Hradci Králové zahájí tuto neděli hlavní letní sezonu. Venkovní bazény budou od neděle vyhřívány na 26 až 28 stupňů Celsia, otevírací doba bude od 09:00 do 19:00 a v provozu budou všechny služby koupaliště. Zatím je koupaliště otevřeno v omezeném režimu vedlejší sezony od 10:00 do 18:00.

 Další koupaliště v Královéhradeckém kraji hodlají zahájit provoz postupně během června. Prvního června otevře koupaliště Kníže v Jičíně, 2. června se lidé budou moci vykoupat v Lodíně na Hradecku. Koupaliště v Chlumci nad Cidlinou zahájí sezonu 9. června a 16. června otevřou brány Jiráskovo koupaliště v Náchodě a koupaliště Včelné v Rychnově nad Kněžnou. Koupaliště Dachova u Hořic má zatím otevřeno jako sluneční lázně, koupání bude možné od 1. června.

Od neděle budou na koupališti Flošna platit ceny hlavní sezony, které jsou proti loňsku vyšší. Celodenní vstupné pro dospělého placené hotově či městskou kartou zdražilo o deset korun na 140 korun. Vstupné placené takzvanými čipovými hodinkami zdražilo na 114 ze 104 korun. Vstup pro školáky, studenty a seniory při hotovostní platbě zdražil z 90 na 100 a na čipové hodinky na celý den ze 64 na 74 korun. Děti vysoké do 120 centimetrů mají nadále vstup zdarma.

Koupaliště letos poprvé otevřelo 12. května v režimu vedlejší sezony, kdy bazény nejsou plně vyhřívány. Poté bylo koupaliště od 15. května kvůli ochlazení na několik dní uzavřeno a opět otevřelo 20. května. Ve vedlejší sezoně dospělí návštěvníci platí v hotovosti 70 korun, při platbě čipovými hodinkami dají za celý den 50 korun.

Součástí areálu koupaliště je padesátimetrový plavecký bazén s pěti drahami, rekreační bazén s divokou řekou a masážními lehátky, adrenalinová skluzavka jump, dva tobogány, líná řeka a dětský bazén se dvěma malými tobogány.

Loni na koupaliště Flošna přišlo 88 tisíc návštěvníků, což bylo méně než v roce 2016, kdy Flošnu navštívilo 89 tisíc lidí. Koupaliště funguje od května 2010. V areálu je v celoročním provozu restaurace s bowlingem, wellness studio, fitness či squashové kurty.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koupaliště, Flošna, Hradec Králové, léto, bazén, hodinky, Královéhradecký kraj, Jičín, Lodín, Chlumec nad Cidlinou, Náchod, Rychnov nad Kněžnou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště Flošna zahájí v neděli hlavní sezónu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.