Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Děti s dobrým vysvědčením mohou první prázdninový víkend zadarmo do aquaparku. Stačí i trojky

Ani letos nezapomene provozovatel hradeckého aquaparku ocenit školáky. Děti do deseti let, které u pokladny aquacentra od pátku 28. 6. do neděle 30. 6. ukážou své vysvědčení, na němž nebude horší známka než trojka, mají v těchto dnech vstup do aquacentra zdarma. Nutný je pouze doprovod rodičů, jak vyžaduje návštěvní řád.

Speciální překvapení bude i na baru, kde bude připravena zdravá svačinka v podobě misky plné čerstvého ovoce za výhodou cenu. Další lákadlo čeká děti ve vstupní hale v El Bufé, kde dostanou po dobu akce velmi oblíbenou černou točenou zmrzlinu za poloviční cenu. V restauraci La Terraza, v 1. patře městských lázní, dostanou děti k obědu malou malinovku zdarma.

Do konce června také trvá akce „10+1“, která probíhá již od 1. dubna. V rámci této akce mohou návštěvníci za své návštěvy aquacentra sbírat razítka na sběratelskou kartu, a tu pak vyměnit za dárek nebo celodenní vstup zdarma. Dosbírat razítka v pozdějším termínu nebude možné. Odevzdání vyplněné sběratelské karty a zisk odměny je však možný i po celé letní prázdniny až do 31. srpna. 

Koncem června budou také ukončeny lekce aqua aerobicu a cvičení pro seniory, kterých se mohli návštěvníci zdarma účastnit celý školní rok. Cvičení budou opět zavedena po prázdninové pauze.

V platnosti však přes prázdniny zůstává páteční vstup pro děti za polovinu od 14. hodiny. Vstup na slunnou loučku z vnitřních bazénů je i v létě zdarma. Jednorázové vstupné pouze na slunnou loučku je 30 Kč na celý den, majitelé čipových hodinek zaplatí 20 Kč bez návštěvy vnitřních bazénů. V aquacentru je možné se opalovat na letní terase, kde jsou připravena lehátka a stoly se slunečníky.

Tisková zpráva | Foto Aquacentrum Hradec

Štítky aquapark, vysvědčení, prázdniny, léto

Děti s dobrým vysvědčením mohou první prázdninový víkend zadarmo do aquaparku. Stačí i trojky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.