Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Koupaliště Flošna v Hradci zahájí sezonu v sobotu 12. května

Koupaliště Flošna ve stotisícovém Hradci Králové zahájí letní sezonu v sobotu 12. května. Je to o 15 dní dříve než loni, kdy sezona začala 27. května. Areál bude zatím fungovat v režimu vedlejší sezony. O víkendu bude otevřen od 10:00 do 19:00, ve všední dny od 10:00 do 18:00. Vstupné na koupaliště bude proti loňsku dražší v průměru o 12 procent.

Po dobu vedlejší sezony budou návštěvníci platit snížené vstupné. Při platbě v hotovosti bude cena 70 korun. Lidé platící takzvanými čipovými hodinkami zaplatí za celý den 50 korun. Voda v bazénech bude přihřívána a s pokračující sezonou postupně dosáhne teploty 26 až 28 stupňů Celsia. V provozu budou od soboty i tobogány a skluzavky, které jsou v ceně vstupného.

Pro hlavní sezonu celodenní vstupné pro dospělého placené hotově či městskou kartou zdražilo o deset korun na 140 korun. Výhodnější je vstupné placeného čipovými hodinkami. Celodenní vstupné pro dospělého při této platbě zdražilo na 114 ze 104 korun. Vstup pro školáky, studenty a seniory při hotovostní platbě zdražil z 90 na 100 a na čipové hodinky na celý den ze 64 na 74 korun. Děti vysoké do 120 centimetrů mají nadále vstup zdarma.

Loni na koupaliště Flošna přišlo 88 tisíc návštěvníků, což bylo méně než v roce 2016, kdy Flošnu navštívilo 89 tisíc lidí. Koupaliště funguje od května 2010. V areálu je v celoročním provozu restaurace s bowlingem, wellness studio, fitness či squashové kurty.

Autoři | Foto hradeckralove.org

Štítky koupaliště, Flošna, Hradec Králové, léto, platba, hodinky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště Flošna v Hradci zahájí sezonu v sobotu 12. května  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.