Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Draku zahraje Ondřej Fencl s kapelou Hromosvod. Vyhrajte vstupenky!

, aktualizováno 31. března 2019, 17:30

Pražská kapela Hromosvod se chystá do Draku! Skupina, která má za sebou přes 400 koncertů a čtyři oficiální alba, zahraje na hlavní scéně již 2. dubna. V soutěži s Hradeckou Drbnou máte nyní možnost vyhrát dvě vstupenky!

Hromosvod vznikl roku 1994 jako „dětská skupina" zpěváka a kytaristy Ondřeje Fencla, který je dodnes její vůdčí osobností a téměř výhradním autorem repertoáru.

Skupina má za sebou přes 400 koncertů, čtyři oficiální alba, a příležitostně vystupuje v lehce obměněné sestavě jako doprovodná kapela Vladimíra Merty. Jako předskokany si jí vybrali Vladimír Mišík, Lenka Dusilová, Michal Hrůza, Jablkoň, Nerez, Druhá tráva či Fleret.

Na zatím posledním albu Divoký ticho Žižkova (2015) hostují mimo jiné Kamil Střihavka nebo Petr Janda.

SOUTĚŽ O DVĚ VSTUPENKY NA KONCERT KAPELY HROMOSVOD

Soutěž o dvě vstupenky skončila. Vylosován byl David Šimeček. Gratulujeme! Informace o vyzvednutí lístků najde výherce v e-mailové schránce. 

Autoři | Foto Divadlo Drak

Štítky soutěž, Divadlo Drak, Hradec, hudební skupina, vstupenka, Ondřej Fencl, Drbna.cz, koncert, Vladimír Merta, Vladimír Mišík, Lenka Dusilová, Michal Hrůza, Kamil Střihavka, Petr Janda

SOUTĚŽ: V Draku zahraje Ondřej Fencl s kapelou Hromosvod. Vyhrajte vstupenky!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.