Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Město Hradec Králové po deseti letech změnilo podobu internetových stránek

Po více než deseti letech má městská webová prezentace novou podobu. Vzhled, umístění jednotlivých témat či jejich výběr prý ještě nejsou konečné, na stránkách bude tým editorů nadále pracovat.

„Při jejich tvorbě jsme se zaměřili především na to, aby návštěvníci snadno a pohodlně nalezli potřebné informace. Na úvodní straně naleznou výběr témat, která na našich stránkách hledají nejčastěji, pod nimi pak odkazy na informace, které k tématu patří, i když mohou vést na různé části webu, do sekcí různých odborů,“ uvedl tým editorů městských stránek v tiskové zprávě.

Web bude prý nadále přinášet aktuality a videa z dění ve městě, i když tyto informace budou přednostně umísťovány spíše na sociální sítě města, tedy Facebook, Youtube, Twitter a Instagram.

Nové internetové stránky jsou podle tvůrců určeny především těm, kteří potřebují na Magistrátu města Hradce Králové něco zjistit či zařídit.

Autoři | Foto Město Hradec Králové

Štítky stránky, www, prezentace, Hradec Králové, webová stránka, Facebook, YouTube, Twitter, Instagram

Město Hradec Králové po deseti letech změnilo podobu internetových stránek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.