Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na části silnic na východě Čech je sníh, odpoledne hrozí ledovka

Na silnicích nižších tříd v Královéhradeckém a Pardubickém kraji dnes ráno ležela vrstva rozbředlého nebo ujetého sněhu. Řidiči by si měli dát pozor i na mrznoucí mlhy. Odpoledne na východě Čech hrozí mrznoucí déšť s tvorbou ledovky. Teploty se dnes ráno na východě Čech pohybovaly několik stupňů pod nulou.

Sníh leží na vedlejších silnicích například na Jičínsku nebo ve vyšších partiích Orlických hor. V Pardubickém kraji je sníh na silnicích na Žamberecku, Vysokomýtsku a na Chrudimsku v oblasti Železných hor a Třemošnicka.

Přes den se na východě Čech může podle meteorologů objevit ojediněle sněžení nebo mrznoucí mrholení, ke kterému se později odpoledne a večer od západu přidá mrznoucí déšť s tvorbou ledovky. Teploty by se měly přes den pohybovat od jednoho do čtyř stupňů Celsia.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, počasí, silnice, sjízdnost, Královéhradecký, Pardubický, Česko, ledovka, Pardubický kraj, Královéhradecký kraj, okres Chrudim, okres Jičín, Orlické hory, Železné hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na části silnic na východě Čech je sníh, odpoledne hrozí ledovka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.