Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Titul Stavba roku Královéhradeckého kraje získaly Petrof gallery a Stezka korunami stromů

Stezka korunami stromů v Krkonoších a Petrof gallery v Hradci Králové se od dnešního dne pyšní titulem Stavba roku 2018 Královéhradeckého kraje. Porota udělila také tři čestná uznání. O titul se v letošním ročníku ucházelo 13 staveb.

Do soutěže bylo letos přihlášeno 13 staveb. Vedle Královéhradeckého kraje je pořadatelem soutěže Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, Český svaz stavebních inženýrů, Svaz podnikatelů ve stavebnictví a Česká komora architektů. Soutěž se poprvé konala v roce 2004.

Slavnostní vyhlášení výsledků 15. ročníku krajské Stavby roku se konalo dnes dopoledne ve Studijní a vědecké knihovně v Hradci Králové.

Titul stavba roku získaly stavební úpravy stávající výrobní haly J v areálu firmy Petrof a Stezka korunami stromů Krkonoše. Čestné uznání získaly od odborné poroty novostavba objektu Přírodovědecké fakulty Univerzity Hradec Králové, revitalizovaná trať Trutnov – Teplice nad Metují a obecní úřad v Bělči nad Orlicí, který vznikl obnovou romantizující budovy z 19. století.

Autoři | Foto Michal Kobrle

Štítky stavba, ocenění, Královéhradecký kraj, titul, Stezka korunami stromů, Stavba roku, Petrof, Hradec Králové, Krkonoše, soutěž, Česká komora architektů, Český svaz stavebních inženýrů, Stezka korunami stromů Krkonoše

Titul Stavba roku Královéhradeckého kraje získaly Petrof gallery a Stezka korunami stromů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.