Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte 9 vstupů na večerní běžecký závod AVON běh v Hradci Králové

PR článek

Portál hradeckadrbna.cz připravil ve spolupráci se značkou Borotalco bleskovou soutěž o 9 vstupenek na hradecký noční závod AVON běh na 5 km, na pomoc boje proti rakovině prsu, v sobotu 28. dubna. Italská značka kosmetiky Borotalco je partnerem série večerních běžeckých závodů NN NIGHT RUN 2018.

Deodoranty Borotalco s příjemnou vůní klasického tělového pudru jsou osvědčeným a spolehlivým pomocníkem proti pocení. Obsahují unikátní přírodní složku Microtalcum, která reguluje pocení a zanechává pokožku suchou a sametově hebkou.

Microtalcum je podstatou všech výrobků Borotalco. Vyznačuje se jedinečnou a příjemnou vůní. Tento jemně mletý mastkový prášek má vysokou kvalitu a všestranné využití. Vyrábí se zpracováním přírodního mastku, který je jeden z nejčistších minerálů na světě.

Tradiční italská značka Borotalco vznikla v roce 1878 v malé lékárně ve Florencii, kdy lékárník Henry Roberts vyvinul jemný prášek z čistého přírodního mastku s nezaměnitelnou vůní. Klasický tělový pudr se později stal hlavní inspirací pro další výrobky Borotalco, jako jsou deodoranty a sprchové gely.

Pátý ročník NN Night Run 2018 přináší běžecké závody pro sportovce i širokou veřejnost ve vybraných 8 městech České republiky. Jednotlivé závody dají účastníkům zažít nejen radost ze sportovního výkonu, ale také atmosféru nočních měst. Závody totiž startují vždy ve večerních hodinách.

Odpovězte na soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování o jednu z 9 vstupenek na hradecký závod NIGHT RUN v sobotu 28. dubna. Start závodu je ve 20.30 hodin na Velkém náměstí v Hradci Králové. Registrace a výdej startovních balíčků bude probíhat od 16.00 do 20.00 hodin.

Soutěž trvá do čtvrtka 26. 4. 2018 do 15.00 hod., poté budou vylosováni výherci.

Nápovědu naleznete ZDE.

Pozn.: Do závodu mohou nastoupit jen osoby, kterým je v den závodu 15 let a více. Mladší 15 let mohou startovat pouze s písemným souhlasem zákonného zástupce.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.  
 

Deodoranty Borotalco poskytují spolehlivý „deo“ účinek po dobu?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky soutěž, deodoranty, Borotalco, NN NIGHT RUN, běžecký závod, Hradec Králové, Avon, vůně, Henry Roberts, Florencie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte 9 vstupů na večerní běžecký závod AVON běh v Hradci Králové  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.