Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Maturantku roku zvolili Muž roku, mistr rétoriky, nejkrásnější česká modelka i česká Angelina Jolie

Známé osobnosti na pódiu i v porotě, dvanáctka krásných, chytrých a vzdělaných dívek, skvělá atmosféra - tak vypadal 9. ročník soutěže Maturantka roku, který se uskutečnil ve známém pražském Music Clubu MISCH MASCH. Letos poprvé s novou majitelkou Dominikou Šimkovou. Na první místo se nakonec dostala Anna Tintěrová z Kladna.

Druhé a třetí místo prestižní soutěže, která dává šanci dívkám, jež nechtějí být “ jen misskami”, ale ukázat, že mají na víc, obsadily Mariana Felixová z Prahy a Rita Mádrová z Plzně. Takto rozhodla dvanáctičlenná porota, v které nechyběli manželé herec, dabér a mistr rétoriky Jan Přeučil a herečka Eva Hrušková, nejkrásnější muž ČR, čerstvý Muž roku 2018 Jiří Kmoníček, herečka a dabérka Regina Řandová, jejímž hlasem u nás mj. mluví třeba Angelina Jolie nebo jedna z nejkrásnějších českých modelek Kateřina Wohlman Votavová i zástupci partnerů a sponzorů…

„Já nevím, co říct. Nečekala jsem, že to budu zrovna já. Moc si toho vážím, jsem nadšená. Nemůžu ani mluvit… Byl to úžasný večer a všem, kteří ho zrealizovali, ale i všem, kteří s námi v uplynulých týdnech pracovali, patří velký dík,” řekla vítězka a tedy Maturantka roku 2018 Anna Tintěrová, která kromě ročního pomaturitního studia, získala od salonu Peugeot Kopecký auto k zapůjčení, pobyt v luxusním hotelu v Praze i v Krkonoších, obraz od malířky Michaely Žemličkové a celou řadu věcných cen, podobně jako další dvě dívky na druhém a třetím místě. Pro svou maturitní třídu pak vítězka dostala jako cenu volné vstupy na památky a atraktivity města.

Lucie Šlezingrová, Maturantka roku 2017, zvolila ze tří finalistek, které vzešly z hlasování na facebooku Annu Hrbkovou za Miss sympatie. Celý galavečer byl pojatý jako “maturita”, proto si finalistky vylosovaly otázku, kterou jim pokládali porotci. Na pódiu se pak vystřídali také umělci, které organizátoři vybírali záměrně tak, aby dokreslili svým vystoupením atmosféru do co nejdokonalejší formy. Zazpívala zpěvačka a muzikálová herečka Hanka Křížková, “český Rocky” zpěvák a herec Peter Pecha, zpěvák a spolupracovník kapely Queen Milan “Chriss” Šatník, bubeník Mika Ronos, který před lety prošel i televizní soutěží ČSMT a dva roky po sobě doprovázel na velkolepém tour Lucii Bílou, nebo saxofonista René Junior.

„Všechny dívky byly velmi zajímavé a moc milé… Ale já to vlastně musím sledovat jen po té profesionální stránce. Jsem totiž už štastně zadaný,” podotkl s úsměvem Peter Pecha. Celým večerem Maturantka roku 2018 provázel moderátor TV Nova Karel Kašák, kterého si dívky doslova zamilovaly, protože byl přátelský, vtipný a pro finalistky byl i velkou oporou. „Karel Kašák byl zkrátka The Best! Pořád se usmívá a je vtipný, není trapný a má obrovské charisma,” shodly se maturantky.

Do soutěže Maturantka roku 2018 přihlásilo celkem 496 dívek z celé republiky. Na základě hlasování široké veřejnosti na facebookové stránce soutěže a podle hlasů odborné poroty postoupilo do semifinálového castingu v agentuře CastMe 40 dívek. Na tomto castingu vybrala odborná porota 13 finalistek. Tyto dívky se zúčastnily finálového kempu na Lipně, kde absolvovaly řadu seminářů zaměřených na modeling, rétoriku, zdravý životní styl a cvičení. Po celou dobu se aktivně připravovaly na finále. Galavečera se nakonec zúčastnilo 12 dívek, jelikož jedna dala přednost maturitní zkoušce a z finále tak odstoupila.

Vítězka Anna Tintěrová získala pro svou školu – vybranou třídu, kterou zastupovala volné vstupy na památky a atraktivity města Jindřichův Hradec. Studenti tak získali prohlídku městem Jindřichův Hradec, návštěvu zámku Muzea gobelínů, Muzea fotografie a navštíví jindřichohradecký aquapark. Stejně tak tato třída navštíví zámek Mělník a jeho okolí. Jako čestný host se samozřejmě těchto aktivit zúčastní i vítězka. Sama nejkrásnější maturantka bude moct absolvovat roční pomaturitní studium na Jazykové škole JIPKA, na týden získá automobil Peugeot a odnesla i velké dárkové sety parfémů Bvlgari Omnia Pink Sapphire, kosmetiky Babor, produktů značky Boux Avenue a další a další ceny, které získaly dívky na druhém a třetím místě. 

Tisková zpráva | Foto Jaroslav Hauer

Štítky Maturantka roku, soutěž, krása, Angelina Jolie, herec, Kladno, Praha, Peter Pecha, Jan Přeučil, Eva Hrušková, Peugeot, Regina Řandová, Česko, Lucie Bílá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maturantku roku zvolili Muž roku, mistr rétoriky, nejkrásnější česká modelka i česká Angelina Jolie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.