Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Aquacentrum prochází pravidelnou údržbou, návštěvníkům se otevře v sobotu

Aquacentrum v Městských lázních obsadili během plánované odstávky řemeslníci, v bazénech bylo místo plavců lešení. Opravou prošel celý strop, vyměnily se nejen podhledové desky, ale i osvětlení. Vymalování se dočkaly všechny prostory a proběhla kontrola tobogánu, vlnobití a další údržbářské práce.

Největší překvapení čeká na saunaře, kteří se dočkají změny prostor v chodbě i v odpočívárně. Tam je nové kamenné obložení stěn a vodopád, který umocní klidný a příjemný pocit při relaxaci.

Veškeré práce, včetně napuštění bazénů, musí skončit do pátku 21. září, jelikož od soboty 22. září bude Aquacentrum znovu otevřeno pro veřejnost. Celková hodnota oprav dosáhne 2,2 milionu Kč a jsou financovány z rozpočtu SNHK.

Krytý 50m bazén je i během odstávky otevřen ve všední dny od 6:00 hodiny. Večerní páteční plavání na „padesátce“ začíná letos od září již v 19:45 a končí ve 22:00 hodin. 

Autoři | Foto SNHK

Štítky aquacentrum, léto, odstávka, plavání, bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aquacentrum prochází pravidelnou údržbou, návštěvníkům se otevře v sobotu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.