Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V Hradci Králové dnes začíná třídenní Rock for People

Na letišti v Hradci Králové dnes začíná 24. ročník festivalu Rock for People. Na jedné z největších tuzemských hudebních akcí se představí na 100 kapel, muzikantů a dýdžejů. Třídenní program představí zahraniční hvězdy v čele s britskými The Prodigy, kteří se do Hradce Králové vracejí po šesti letech. Festival předznamenal úterní Večírek pro nedočkavé, při němž se na jedné scéně představilo několik kapel, závěr obstarala formace Mydy Rabycad.

Hlavní program festivalu začne ve středu v 11:30 koncertem kapely Mala Ruckus a následně se rozběhne na všech deseti pódiích. Kromě The Prodigy v Hradci zahrají například britští The Kooks a The Vaccines, američtí Skillet, britská Sigma či dánská heavymetalová kapela Volbeat. Z českých interpretů se představí Gaia Mesiah, Vypsaná fixa či Tři sestry. Ze Slovenska přijedou Horkýže Slíže.

Součástí doprovodného programu festivalu budou například gastronomický festival, v nabídce bude bazén, pláže, kino, sportovní a adrenalinové zážitky, exhibice, soutěže a workshopy. Festivalové vstupné na všechny tři dny je 2200 korun. Jednodenní vstupenky jsou za 1200 korun, dvoudenní vstupenka na 5. a 6. července je za 1750 korun. Více informací o festivalu je na www.rockforpeople.cz.

Hlavní hvězdou loňského Rock for People byly americké gothic rockové hvězdy Evanescence se zpěvačkou Amy Leeovou. Za celé tři dny loni prošlo festivalem 25 tisíc návštěvníků.

Autoři | Foto rockforpeople.cz

Štítky Rock for People, festival, Hradec Králové, hudba, hudební skupina, The Prodigy, MYDY, The Kooks, The Vaccines, Skillet, Sigma, Vypsaná fiXa, Tři sestry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hradci Králové dnes začíná třídenní Rock for People  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.