Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rock Radio mění svůj kabát. Těšit se můžete na novou podobu ranního vysílání

PR článek

Aby zůstalo i nadále Rock Radio číslem jedna na vašich přijímačích, mělo by se neustále zlepšovat, posouvat dopředu. Po deseti letech nastal ten správný čas, aby se daly věci do pohybu. Proto se na Rock Radiu rozhodli udělat několik změn a nejedná se o aprílový vtip. Ta nejvýraznější je nová podoba Rockového rána. Nové bude i Rockové dopoledne a večerní speciály. Ale pěkně popořadě.

Od 1. dubna se objeví v Rockovém ránu, kromě Marothy, i další hlas. Ano, modří už vědí, že to není nikdo jiný než jeho kolega z relace Drť a Prď, Martin Drtina. Šéf Rock Radia Martin Janoušek, dodává: „Marotha je silná osobnost sama o sobě a najít k němu parťáka není lehké. Ale jelikož se s Martinem skvěle doplňují a jejich společné vysílání po deváté hodině vykazuje vysokou poslechovost, nebylo příliš, co řešit.“

Rockové dopoledne

Další změnu posluchači uslyší ihned po skončení ranního vysílání. Za mikrofon Rockového dopoledne usedne odborník na slovo vzatý, Kamil Dráb.

Poslední výraznější změna, která posluchače Rock Radia od dubna čeká, je zařazení nových hudebních speciálů do večerního vysílání. Každou středu večer si můžete naladit pořad s názvem Do Němoty, kde vám legendární moderátor Rock Radia Jirka Němý představí nové písně.

Metalomanie

Třešničkou na dortu bude čtvrteční hudební speciál – Metalomanie. Legendární pořad o metalu se na frekvence Rock Radia vrací po téměř osmi letech a obsluhovat ho bude největší fanoušek metalové muziky široko, daleko – Marotha.

Nutno dodat, že všechny večerní speciály Rock Radia budou začínat o hodinu dříve, než byli posluchači doposud zvyklí. Nově tedy od 20 hodin.

Štítky hudba, Rock Rádio, rockový ráno, Martin Drtina, Martin Janoušek, kabát

Rock Radio mění svůj kabát. Těšit se můžete na novou podobu ranního vysílání  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.