Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Klicperák přichystal další premiéru, v sobotu divákům představí hru "Fernando Krapp mi napsal dopis"

Klicperovo divadlo si pro své diváky připravilo další inscenaci. V sobotu v 19:00 uvede ve Studiu Beseda premiéru hry Fernando Krapp mi napsal dopis v režii Jana Holce, jedná se již o pátou premiéru letošní sezóny.

V titulní roli Krappa se představí Jan Sklenář, jako jeho žena Julie před diváky předstoupí Sára Venclovská. Krappův "protipól" - hraběte Juana ztvární Jakub Tvrdík. V dalších rolích se objeví i Jiří Zapletal a Jan Bílek. 

"Fernando Krapp mi napsal dopis je nejen titul dramatu, ale také první věta hry. Věta upozorňuje na jisté psaní, které obdržela krásná dcera chudnoucího otce. Dopis jí poslal Fernando Krapp, bohatý muž s tajemnou minulostí, a oznamuje v něm, že si ji vyvolil za manželku," uvedl pro ČTK mluvčí divadla Martin Sedláček.

Autoři | Foto Klicperovo divadlo

Štítky divadlo, Klicperovo divadlo, Hradec, premiéra, Jan Sklenář, Jan Bílek, Sára Venclovská, Jiří Zapletal, Martin Sedláček

Klicperák přichystal další premiéru, v sobotu divákům představí hru "Fernando Krapp mi napsal dopis"  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.