Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Město Hradec Králové vyhlásilo VI. ročník ankety Talent královéhradecké kultury

Město Hradec Králové vyhlásilo VI. ročník ankety Talent královéhradecké kultury a vyzývá veřejnosti ke spolupráci. Pokud víte o mimořádném úspěchu, umístění v soutěži, nebo počinu v oblasti kultury hradeckých dětí a mládeže do osmnácti let za rok 2018, můžete je navrhnout na titul Talent královéhradecké kultury.

Může se jednat například o oblasti klasické i moderní hudby (soubor, hra na nástroj, zpěv…), divadla a recitace, tance (balet, folklór, step, scénický a moderní tanec…) i výtvarného umění (kresba, malba, foto, street art, intermedia…).

Nominaci lze učinit volnou formou e-mailem nebo dopisem, může obsahovat i více jmen, musí ale obsahovat jméno, rok narození a adresu navrhovaného kandidáta – jednotlivce či kolektivu, úspěch nebo počin, za který je nominován, krátké zdůvodnění návrhu, jméno, adresu a e-mailové nebo telefonické spojení navrhovatele.

Součástí návrhu by měla být dokumentace úspěchu, například odkaz na internetové stránky, fotografie, novinové články, záznam na CD/DVD a podobně. Návrhy zasílejte do 25. ledna na e-mail: kultura@mmhk.cz nebo písemně na odbor kultury, sportu a cestovního ruchu magistrátu města.

Autoři | Foto Jakub Misík

Štítky talent, kultura, Hradec Králové, ocenění, anketa

Město Hradec Králové vyhlásilo VI. ročník ankety Talent královéhradecké kultury  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.