Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Vrací se Grinch a s ním přichází Dívka v pavoučí síti a Ten, kdo tě miloval

Z filmových novinek tohoto týdne zaujme Dívka v pavoučí síti, jejíž protagonistku známe už z knižní předlohy série Milénium. Dobře známý je i zelený mužíček Grinch. Nováčkem bude český snímek s Evou Holubovou.

Grinch

Zelenou příšerku Grinche není třeba zdlouhavě představovat. Jeho zamračená tvář je totiž dobře známá z dřívějšího podání Jima Carreyho. Když se spojí už tak oblíbená postavička se známými tvůrci animovaných filmů, na výsledek se nejde jinak než těšit.

Ten, kdo tě miloval

Kpt. Kalina policista, milující manžel a skvělý otec, se stane obětí autonehody. Z pozice ducha sleduje vyšetřování vlastního úmrtí. Dochází při něm k mnoha humorným a nečekaným situacím, protože ho vede více jeho rodina, než členové policejního sboru… Postupně se začínají objevovat drobné indicie, že všechno nemuselo být tak, jak se zdálo. 

Dívka v pavoučí síti

Lisbeth Salanderová, kultovní postava a hlavní protagonistka slavné knižní série “Milénium“ Stiega Larssona, se vrátí na plátno jako Dívka v pavoučí síti v první adaptaci nedávno vydaného úspěšného bestselleru Davida Lagercrantze. Držitelka Zlatého Glóbu Claire Foy, hvězda seriálu The Crown, hraje svéráznou ochránkyni práv v režii Fede Alvareze, známého průlomovým thrillerem Smrt ve tmě z roku 2016.

Autoři | Foto Repro youtube.com

Štítky film, kino, premiéra, novinka, Grinch, Eva Holubová, Jim Carrey, Lisbeth Salander, Claire Foy, Zlatý glóbus, Koruna

FILMOVÉ PREMIÉRY: Vrací se Grinch a s ním přichází Dívka v pavoučí síti a Ten, kdo tě miloval  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.