Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na letošní Hip Hop Kemp přijelo přes 16 tisíc diváků

Na letošní 17. ročník festivalu Hip Hop Kemp přijelo na letiště v Hradci Králové přes 16 tisíc diváků. Největší hiphopová přehlídka ve střední a východní Evropě připravila několik set vystupujících na šesti pódiích.

Největší ohlas podle mluvčí festivalu Kateřiny Dědkové sklidili v uplynulých dnech američtí rappeři GZA a Evidence, hiphopový umělec Immortal Technique nebo skupina z USA Suicideboys. Úspěch sklidili i slovenští hosté, rapper Mike Spirit a formace Trosky.

Loňský ročník festivalu navštívilo asi 17 tisíc lidí. První ročník festivalu Hip Hop Kemp se konal v roce 2002 v Pardubicích, po dvou letech organizátoři akci kvůli potížím s hlukem přesunuli na Stříbrný rybník do Hradce Králové. Kvůli velkému zájmu návštěvníků ale areál nestačil a pořadatelé festival přestěhovali na hradecké letiště.

Autoři | Foto Vojta Hanák

Štítky Hip Hop Kemp, festival, hudba, hip hop, Hradec Králové, Střední a východní Evropa, Immortal Technique, USA, Pardubice, Troska, letiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na letošní Hip Hop Kemp přijelo přes 16 tisíc diváků  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.