Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Začíná festival Brutal Assault, během čtyř dnů zahraje 130 kapel

V barokní pevnosti Josefov, která je součástí města Jaroměř na Náchodsku, dnes začíná jeden z největších evropských metalových festivalů Brutal Assault. Do soboty 11. srpna na něm vystoupí na 130 skupin. Loňský ročník přilákal asi 20 tisíc fanoušků metalové muziky. Organizátoři očekávají podobný zájem i letos.

„Areál otevře ve 12:00 a první kapela je ve 14:00,“ řekl Radek Pavlovič z týmu pořadatelů. Během čtyř dnů by měly vystoupit například kapely Cannibal Corpse, Ministry, Laibach, Marduk, Paradise Lost nebo Sepultura.

Mezinárodní festival Brutal Assault původně vznikl jako malá akce na Moravě a často měnil místo svého konání. Přelom přinesl rok 2006, kdy díky atraktivnímu programu do Svojšic u Přelouče dorazilo 7000 lidí. Po přesunu do Josefova návštěvnost ještě vzrostla.

Autoři | Foto brutalassault.cz

Štítky metal, hudba, Brutal Assault, festival, hudební skupina, okres Náchod, Jaroměř, Pevnost Josefov, Cannibal Corpse, Sepultura, Paradise Lost, Marduk, Morava, Přelouč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začíná festival Brutal Assault, během čtyř dnů zahraje 130 kapel  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.