Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kultura

Archeopark ve Všestarech rozšíří stálé expozice i kinosál

Archeopark pravěku ve Všestarech na Hradecku do tří let obohatí stálé expozice, které představí archeologické sbírkové předměty Muzea a galerie Orlických hor, výsledky průzkumů z dálnice D11 či expedici Monoxylon. Rozšíří také stávající kinosál.

Do Hradce míří divadelní i hudební festivaly, také tisíce skautů

Tenhle rok bude v Hradci Králové opět živo. Nebude chybět divadelní festival, Rock for People, Slavnosti královny Elišky, ale přijedou sem i tisíce skautů. Bude to pestrý rok!

Chlumecký masopust, čarodějné pohádkové prohlídky i dětský karneval. Kam o víkendu v kraji vyrazit?

Školáci z Hradce Králové jdou dnes naposledy do škol a od zítřejšího dne si budou moci naplno užívat jarních prázdnin, které potrvají až do 19. února. O víkendu s nimi bude možné vyrazit na hrad a zámek Staré Hrady, kde jsou čarodějné pohádkové...

V Hradci koupíme ode dneška vstupenky do divadla nebo na koncert na více místech

V Hradci Králové jsou ode dneška k sehnání lístky na kulturu na více místech. Přidávají se například večerní pokladny divadel a orchestru. Domluvily se na tom divadla s Filharmonií.

Nakreslil sedmimetrové poutače pro hradecké Kino Jas. Dnes má výstavu v galerii

Galerie moderního umění v Hradci Králové na Velkém náměstí otevře dvě nové výstavy. Přístupné budou od čtvrtečních 18:00. Ta v prostoru Bílé kostky bude mapovat tvorbu místního rodáka a signatáře Charty 77 Jana Šafránka. U Černé kostky bude...

Hradecká Filharmonie si vzala na pomoc Boni pueri, společný koncert bude v Hradci i v Náchodě

Hradecká Filharmonie se rozhodla spojit s hradeckým chlapeckým sborem Boni pueri a společně uvedou Hofmannovu Mši svatého Aloise, a to zítra v Náchodě a ve čtvrtek v sále Filharmonie a Hradec Králové.

Hradec Králové hledá kulturní talenty, chystá ocenění

Hradec Králové vyhlašuje IX. ročník ankety Talent královéhradecké kultury a uvítá tipy od veřejnosti. Pokud víte o mimořádném úspěchu, mimořádném umístění v soutěži hradeckých dětí a mládeže do osmnácti let za rok 2022, ozvěte se.

V Hradci se bude tančit, na spadnutí je městský ples

Jít do toho nebo ne? Otázka, kterou řeší v současné složité době nejeden organizátor plesů. Městský ples v Hradci Králové bude, to už je jisté. Místem konání bude Aldis, datum 21. ledna.

Na sociálních sítích se rozhořela vášnivá debata ohledně připravované akce v tanečním klubu Denoche. Pořadatel vyzýval své návštěvníky, aby nadýchali co nejvíce promile. Na oplátku nabízí ceny. Dnešní událost v klubu pořádá provozovatel...

Kraj plánuje poslat miliony do divadel, Flharmonie i Archeoparku

Z krajské pokladny pravděpodobně přitečou do Klicperova divadla, Filharmonie, Archeoparku i Divadla Drak miliony. Radní kraje už záměr posvětili, ještě o něm budou v záměru měsíce jednat krajští zastupitelé.

Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.