Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kultura

OBRAZEM: Divadlo Drak z Hradce Králové navštívilo mezinárodní festival v Edinburghu

Hradečtí zástupci Divadla Drak a festivalu Regiony navštívili další významný zahraniční divadelní festival. Edinburgh International Children's Festival je jeden z největších svého druhu a zaměřuje se na divadelní představení určená dětskému...

Festival nového cirkusu Cirk-UFF v Trutnově skončil, přilákal tisíce lidí

V Trutnově skončil 13. ročník mezinárodního festivalu nového cirkusu Cirk-UFF, přilákal tisíce diváků. Festival od středy 31. května nabídl ve společenském centru Uffo, v šapitó nebo v ulicích města přes 20 představení.

Na Rock for People v Hradci od 7.do 12.června bude mimořádná doprava zdarma

Na festival Rock for People, který bude od čtvrtka 8. června do neděle 11. června ve festivalovém Parku 360 na letišti v Hradci Králové, bude zdarma jezdit mimořádná autobusová doprava. Na objednávku pořadatelů festivalu ji ve dnech 7. až 12....

Trutnov patří modernímu cirkusu, pro diváky je připraveno dvacet představení

V Trutnově je v plném proudu 13. ročník mezinárodního festivalu nového cirkusu Cirk-UFF, potrvá do neděle. Festival zahájil soubor Cirk La Putyka s představením Senses.

Návštěvníky trutnovského Bojiště překvapený vkusně opravený amfiteátr

Rozsáhlá rekonstrukce amfiteátru v areálu Bojiště v Trutnově je u konce. Nadcházející sezóna nabídne návštěvníkům sezení na nových dřevěných lavičkách a upravené cesty.

Hradecký Širák začíná promítat, letní kino zahajuje sezónu

Od prvního červnového dne je opět v provozu letní kino Širák, které začíná promítat kolem půl desáté večer. Například v sobotu 3. června se příznivci filmové projekce mohou přijít podívat na snímek Rychle a zběsile 10.

Hradec Králové se v neděli vrátí do středověku, užít si můžete ukázky zbraní i řemesel

Život hradeckých královen Elišky Rejčky a Alžběty Pomořanské zájemcům přiblíží program, který se tuto neděli od 13 do 18 hodin uskuteční v Městské hudební síni, zdejší kapli a přilehlém nádvoří. 

Šporcl, Veverka a Kinský vystoupí na open air koncertu na jednom pódiu

Pavel Šporcl, Vilém Veverka a František Kinský vystoupí na jednom pódiu v zámeckém parku v Kostelci nad Orlicí. Fanoušci kvalitního hudebního umění se dočkají na začátku června.

Tělo tajné agentky zakončí divadelní sezónu v Klicperově divadle

Klicperovo divadlo v Hradci Králové chystá další premiéru, tentokrát to bude autorská hra režiséra Tomáše Dianišky Tělo tajné agentky. Na programu je 27. května od sedmi večer.

Divadlo Drak připravilo výstavu Továrna na utopii pro píseckou Galerii

Divadlo Drak představuje svůj projekt inspirovaný dílem Karla Čapka na mezinárodním Maribor Theatre Festivalu. Tato interaktivní výstava s názvem "Továrna na utopii" je společným projektem Divadla Drak a Mezinárodního institutu figurálního...

Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.