Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kultura

Trutnov finišuje s Vesmírem, narušená statika rekonstrukci dost zpozdila

Sice s ročním skluzem, ale přece. V Trutnově finišuje rekonstrukce kina Vesmír. Jde o největší investici města za poslední dva roky, která dosáhne téměř 120 milionů korun.

Hradecké ulice zaplní už brzy divadelní festival Regiony

Už se to blíží. V Hradci Králové začne v pátek 23. června oblíbený Mezinárodní divadelní festival Regiony. Během osmi dnů nabídne stovky představení, koncertů a dalších akcí.

Letošní Rock for People potvrdil z pohledu policie pověst klidnějšího festivalu

Policie nemusela při letošním ročníku hudebního festivalu Rock for People v Hradci Králové řešit vážnější problémy nebo narušení veřejného pořádku. Policisté zaznamenali především prohřešky v dopravě či drobné krádeže.

Rock for people je tady, parkovacích míst by mělo být dost

V Hradci Králové startuje hudební festival Rock for People. Loni sem dorazilo třicet pět tisíc lidí, letos se čeká až čtyřicet. Policie je ve střehu, i když se podle ní jedná o klidnější festival.

OBRAZEM: Divadlo Drak z Hradce Králové navštívilo mezinárodní festival v Edinburghu

Hradečtí zástupci Divadla Drak a festivalu Regiony navštívili další významný zahraniční divadelní festival. Edinburgh International Children's Festival je jeden z největších svého druhu a zaměřuje se na divadelní představení určená dětskému...

Festival nového cirkusu Cirk-UFF v Trutnově skončil, přilákal tisíce lidí

V Trutnově skončil 13. ročník mezinárodního festivalu nového cirkusu Cirk-UFF, přilákal tisíce diváků. Festival od středy 31. května nabídl ve společenském centru Uffo, v šapitó nebo v ulicích města přes 20 představení.

Na Rock for People v Hradci od 7.do 12.června bude mimořádná doprava zdarma

Na festival Rock for People, který bude od čtvrtka 8. června do neděle 11. června ve festivalovém Parku 360 na letišti v Hradci Králové, bude zdarma jezdit mimořádná autobusová doprava. Na objednávku pořadatelů festivalu ji ve dnech 7. až 12....

Trutnov patří modernímu cirkusu, pro diváky je připraveno dvacet představení

V Trutnově je v plném proudu 13. ročník mezinárodního festivalu nového cirkusu Cirk-UFF, potrvá do neděle. Festival zahájil soubor Cirk La Putyka s představením Senses.

Návštěvníky trutnovského Bojiště překvapený vkusně opravený amfiteátr

Rozsáhlá rekonstrukce amfiteátru v areálu Bojiště v Trutnově je u konce. Nadcházející sezóna nabídne návštěvníkům sezení na nových dřevěných lavičkách a upravené cesty.

Hradecký Širák začíná promítat, letní kino zahajuje sezónu

Od prvního červnového dne je opět v provozu letní kino Širák, které začíná promítat kolem půl desáté večer. Například v sobotu 3. června se příznivci filmové projekce mohou přijít podívat na snímek Rychle a zběsile 10.

Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.