Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič osobního vozidla srazil v Hradci muže, následně ho měl pořezat na rukou a ujet do Jaroměře

Královéhradečtí policisté od včerejšího podvečera vyšetřují závažný případ. Řidič osobního vozidla srazil chodce, způsobil mu zranění a ujel. To ale nebylo všechno. Řidič měl chodce po nehodě ještě pořezat. Po uprchlém řidiči začali policisté ihned pátrat, zadrželi ho tři hodiny po události v Jaroměři. 

Podle TV Nova došlo k dramatické události, při které muž autem, ve kterém byly dvě malé děti, srazil dalšího muže a následně ho pořezal. Chodec měl přelétnout přes kapotu auta a pádem vyvrátit značku, neutrpěl prý ale žádné vážnější zranění. Poté ale měl řidič z auta, ve kterém bylo jedno dítě a miminko, vylézt, vytáhnout nůž, muže pořezat na rukou a ujet. Oba aktéři se údajně znají.

 „Obě děti jsme našli u příbuzných, po příjezdu policistů byly v pořádku,“ řekl TV Nova mluvčí královéhradecké policie Ondřej Moravčík.

Zatím prý nepadlo žádné obvinění. Policisté celou událost dále prošetřují. Ve hře je prý i varianta, že chodec na auto naskočil schválně.

„Sraženého a pořezaného muže odvezli záchranáři do Fakultní nemocnice v Hradci Králové,“ dodala televizi mluvčí královéhradecké záchranky Jaroslava Krenčíková.

Autoři

Štítky Policie ČR, nehoda, zranění, Hradec Králové, Jaroměř, TV Nova, Fakultní nemocnice Hradec Králové, osobní vůz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního vozidla srazil v Hradci muže, následně ho měl pořezat na rukou a ujet do Jaroměře  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.