Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrá po malém Tondovi a Elišce. Jejich otec je měl v neděli vrátit matce, to se ale nestalo

Policie po celé republice v těchto dnech pátrá po nezletilých sourozencích Elišce a Antonínovi. Ty měl jejich otec v péči od pátku 1. června, kdy je měl podle soudního rozhodnutí vrátit do péče matky, to se však nestalo. S dětmi se může muž pohybovat po celé České republice.

Pomozte najít dvě nezletilé děti, sourozce Elišku (6 let) a Antonína (8 let). Podle rozhodnutí soudu měl muž vrátit děti matce v neděli do 17:00, to ale neudělal. „Dle našich posledních zpráv, se otec s oběma dětmi mohl včera v odpoledních hodinách pohybovat ve Svitavách na vlakovém nádraží. Tuto informaci v současné době prověřujeme," řekl mluvčí policie Ondřej Zeman.

„Prosíme veřejnost o pomoc s pátráním po všech třech osobách. Pokud by jste měli jakékoli informace vedoucí k jejich vypátrání, tyto přijmeme na lince 158 nebo na jakékoli služebně Policie České republiky. Za Vaši spolupráci předem děkujeme," uvedl Zeman. 

Autoři

Štítky policie, Česko, Policie České republiky, Svitava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po malém Tondovi a Elišce. Jejich otec je měl v neděli vrátit matce, to se ale nestalo  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.