Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policie hledá muže, který je podezřelý z krádeže a zneužití platební karty

Od začátku srpna policisté z obvodního oddělení Hradec Králové 1 řeší krádež peněženky a následné zneužití platební karty. S krádeží peněženky se na policisty obrátila jedna žena, která uvedla, že pravděpodobně peněženku ji z batohu někdo musel vzít, když čekala na vlak.

Až ve vlaku si totiž všimla, že má otevřenou jednu kapsu, kde peněženku měla. V peněžence kromě necelé pětistovky měla platební kartu a různé průkazky. Než stihla kartu zablokovat, někdo se pokusil 13x během dvou hodin v několika bankomatech kartu použít. Naštěstí byl úspěšný pouze 3x a ženě dohromady způsobil dvoutisícovou škodu.

Ze zneužití platební karty je podezřelý muž na fotografii. Jelikož se nám do současné doby nepodařilo zjistit, o koho jde, žádáme veřejnost o pomoc. Kdo muže pozná, zavolejte na linku 158, nebo se obraťte přímo na jakoukoliv policejní služebnu.
Za trestný čin krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku hrozí pachateli až dva roky vězení.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Policie, pátrání, Hradec Králové, krádež, peněženka, platební karta

Policie hledá muže, který je podezřelý z krádeže a zneužití platební karty  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.