Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pachatel obelstil pracovnici směnárny. Odnesl si desetkrát víc peněz než měl

Policisté z obvodního oddělení Hradec Králové 1 od poloviny června řeší trestný čin zatajení věci, za což pachateli hrozí až roční vězení.Do jedné hradecké směnárny přišel muž, který požadoval směnu hotovosti 25 eur na české koruny.

Policisté z obvodního oddělení Hradec Králové 1 od poloviny června řeší trestný čin zatajení věci, za což pachateli hrozí až roční vězení.


Do jedné hradecké směnárny přišel muž, který požadoval směnu hotovosti 25 Eur na české koruny. Žena za přepážkou mu na základě chybně zadané částky do systému však vyplatila desetinásobek. Místo 624 korun mu vydala 6243 koruny. Muž s dokladem a vyplacenou částkou směnárnu opustil. Žena na manko v kase přišla až při ukončení směny. Poté vše nahlásila a policistům poskytla kamerový záznam.

Jelikož se nám do současné doby nepodařilo zjistit totožnost muže zachyceného na kamerovém záznamu, žádáme veřejnost o pomoc. Kdo ho pozná a mohl by k němu podat jakoukoliv informaci, zavolejte na linku 158, nebo se dostavte přímo na jakoukoliv policejní služebnu.

Autoři

Štítky Policie, trestný čin, směnárna, pomoc, pátrání, Hradec Králové

Pachatel obelstil pracovnici směnárny. Odnesl si desetkrát víc peněz než měl  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.