Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Koťata, které byla u popelnic naštěstí nejsou odhozená, patří místním

Hradecká drbna informuje o každém dění v regionu, i o drobnostech, které se momentálně dějí. Dnes odpoledne tak dostane prostor i foto jednoho našeho čtenáře, který nám zaslal obrázek dvou malých koťat, jenž našli obyvatelé u popelnic. Informace o tom, že je tam jsou odhozená naštěstí nebyla pravdivá.

AKTUALIZOVÁNO: Místní se pokoušeli oslovit nejbližší obyvatelé rodinných domů a nakonec se ukázalo, že koťata patří jedné rodině z blízkého okolí.

Dá se sice spekulovat, jestli se malá koťata vydala k jedné z popelnic v hradecké části Malšovice sama, nebo je tam někdo odnesl. Fotka od našeho čtenáře každopádně pochází z ulice Kpt. Fechtnera, kde se malá stvoření rozkoukávala na jednom z odhozených kartónů.

Pokud by se jednalo skutečně o případ zbytečného odložení těchto zvířátek, jsme jednoznačně toho názoru, že existuje spoustu lepších nápadů, jak se s malými koťaty dá naložit. V dnešní době sociálních sítí, inzertních portálů a podobně, se i tato malá pěkná stvoření rezaté barvy dají zcela jistě předat do bezpečných rukou nových majitelů. A to všechno se dá stihnout klidně během pár minut...

 

Autoři | Foto Martin Doležal

Štítky popelnice, Malšovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koťata, které byla u popelnic naštěstí nejsou odhozená, patří místním  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.