Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Srážka tří aut u Častolovic. Řidič za volantem usnul a přejel do protisměru

Na silnici číslo 11 v obci Častolovice došlo ve středu odpoledne ke srážce tří vozidel. Příčinou nehody je opět únava, řidič jednoho z aut za volantem usnul, přejel do protisměru a naboural.

Padesátiletý řidič osobního automobilu Škoda Roomster jel ve směru jízdy od obce Čestice k obci Kostelec nad Orlicí. „V pravotočivé zatáčce zřejmě vlivem únavy plynule přejel do protisměru, kde čelně narazil do soupravy vozidla Peugeot s připojeným přívěsem. Nárazem byla souprava odhozena vzad, kde přívěs narazil do přední části vozidla Mercedes, který stál za ním. Naštěstí obě auta v době střetu stála na místě, a proto nebyly následky střetu fatální,“ popsala mluvčí policie Lucie Konečná.




Na místě byla provedena dechová zkouška všech řidičů, která přítomnost alkoholu v dechu vyloučila. „Jedinou lehce zraněnou spolujezdkyni ze soupravy vozidla Peugeot si do péče převzali lékaři,“ dodala mluvčí. 

Na vozidlech vznikla hmotná škoda v celkové hodnotě zhruba 135 tisíc korun. „Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou v šetření dopravních policistů,“ uzavřela Konečná.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Častolovice, policie, mikrospánek, Peugeot, Mercedes-Benz, Lucie Konečná, Kostelec nad Orlicí, Škoda Roomster

FOTO: Srážka tří aut u Častolovic. Řidič za volantem usnul a přejel do protisměru  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.