Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Polský řidič uvízl na přejezdu se staženými závorami. Projíždějícímu vlaku se dokázal vyhnout

Centimetry chyběly k dalšímu neštěstí na železničním přejezdu. Na tom v Třebechovicích pod Orebem v ulici Na Stavě ve středu odpoledne uvízlo auto s polskou poznávací značkou a nemohlo pryč, závory byly stažené.

„Tuhle fotku mi právě poslal můj muž. Přejezd v Třebechovicích. Evidentně je úplně jedno, jestli je přejezd chráněný či ne. Sakra lidi, už se proberte,“ napsala na facebook Jana Matoulková Smetanová, která fotku sdílela.

Na fotce je vidět auto, které vjelo na přejezd ve chvíli, kdy už svítilo červené světlo, řidič se přesto rozhodl přejezd projet, jenže ho na něm uvěznily závory, které šly dolů. Řidič ale zareagoval výborně a auto napasoval co nejblíž k závoře. Projíždějící vlak tak auto minul asi o půl metru.


„Žiju v této ulici a vím, kolik lidi už na tomto přejezdu zemřelo. Po poslední tragédii byly nainstalovány závory, a i přesto se najde někdo, kdo tam vjede. K tomu už není co dodat. Podle fotek jel vlak od nádraží. To znamená, že výstražná světla už blikala několik minut. Doufám, že řidič bude obviněn z obecného ohrožení a bude za to pykat,“ uvedl na facebooku Aleš Trefil.

Autoři | Foto Jana Matoulková Smetanová

Štítky přejezd, třebechovice, auto, vlak, Třebechovice pod Orebem, Facebook

Polský řidič uvízl na přejezdu se staženými závorami. Projíždějícímu vlaku se dokázal vyhnout  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.