Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Vážná nehoda hasičského auta. Dvě ženy museli vyprostit, letěl pro ně vrtulník

Vážná dopravní nehoda hasičského vozidla na více než dvě hodiny zastavila provoz na silnici u Nahořan na Náchodsku. Šlo o služební dodávku místního sboru dobrovolných hasičů. Dvě ženy, které v autě cestovaly, utrpěly vážná zranění. Na místě zasahoval vrtulník.

„Na místě jsme ošetřili dvě mladé ženy, obě utrpěly vážná zranění v oblasti trupu a končetin. Obě byly přepraveny do traumacentra hradecké fakultní nemocnice, jedna vrtulníkem," řekl mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Ivo Novák. Ani jedna ze zraněných žen podle něj nebyla na místě nehody v bezprostředním ohrožení života.






Mluvčí krajských hasičů Ondřej Sezima uvedl, že řidička zřejmě nezvládla řízení, vyjela mimo silnici, kde narazila do stromu. „Dvě členky místního sboru prováděly kondiční jízdu, tedy formu pravidelného výcviku řidičů požární techniky, při které se nepoužívá zvláštní výstražné zařízení," dodal Sezima.

Zaklíněné ženy ze zdemolovaného auta museli za pomocí hydraulického zařízení vyprostit jejich kolegové. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Jaroměře a dobrovolní z Nového Města nad Metují. Nehoda se stala na silnici druhé třídy číslo 285.

Autoři | Foto HZS KHK

Štítky ČR, nehoda, hasiči, zranění, Náchodsko, silnice, sbor dobrovolných hasičů, okres Náchod, Nahořany, Ivo Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Vážná nehoda hasičského auta. Dvě ženy museli vyprostit, letěl pro ně vrtulník  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.