Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Manžel zastřelil svou ženu v restauraci plné lidí, je obviněn z vraždy

Tragické vyústění měla hádka dvou manželů v jedné z restaurací v Rychnově nad Kněžnou. Devětačtyřicetiletý muž tam ve vyhroceném konfliktu vytáhl legálně drženou zbraň na svou o dva roky mladší manželku a vystřelil. Těžce zraněná žena zemřela po převozu do nemocnice. Muž pak policistům nekladl odpor.

V době střelby bylo v baru 13 lidí, kteří okamžitě utekli. V místnosti, kde se střílelo, byli manželé sami. Podle policistů byly s největší pravděpodobností  motivem střelby  předchozí dlouhodobé manželské neshody.

Policii na místo okamžitě zavolal personál baru. „V době příjezdu první hlídky byl útočník na místě a při zadržení nekladl žádný odpor," prohlásila policejní mluvčí Ivana Ježková.

Muž nyní čelí obvinění z vraždy. „V průběhu dneška bude muži sděleno obvinění pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy a zároveň kriminalisté předají státnímu zástupci podnět na jeho vzetí do vazby," uzavřela Ježková.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky střelba, Rychnov nad Kněžnou, vražda, restaurace

VIDEO: Manžel zastřelil svou ženu v restauraci plné lidí, je obviněn z vraždy  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.