Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Žena doma upadla, na zemi ležela několik hodin. Strážníci do bytu vlezli oknem

Mladý muž kontaktoval městskou policii v Hradci. Bál se o svou babičku, která mu nebere telefon. Zkontrolovat ji nemohl, protože je sám málo pohyblivý a rodiče odjeli na dovolenou, na místo se tak vydali strážníci.

Na místo byla vyslána hlídka výjezdové skupiny. Byt, ve kterém seniorka žije, byl naštěstí v přízemí, a navíc měl i otevřené okno. „Strážníkům se podařilo nahlédnout dovnitř. Na zemi ležela žena. Na volaní s obtížemi odpovídala, že upadla a nemůže se sama zvednout. Za pomoci kolegy jeden ze strážníků vlezl do bytu oknem. Rozrušená žena uvedla, že tu leží několik hodin, nic ji nebolí, jen je velmi slabá,“ popsala mluvčí strážníků Eva Kněžourová.

Oba strážníci ženu uložili do postele a přivolali záchrannou službu. „Zdravotníci po prvotním vyšetření rozhodli o převozu ženy do nemocnice. Strážníci zabezpečili byt a informovali rodinu o převozu babičky do nemocnice,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto MP Hradec

Štítky strážníci, pomoc, seniorka, hradec, okno

VIDEO: Žena doma upadla, na zemi ležela několik hodin. Strážníci do bytu vlezli oknem  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.