Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Oba rodiče pod vlivem drog, v autě vezli děti. Odhalilo je špatné parkování

K obyčejnému parkování na trávě vyjeli o víkendu hradečtí strážníci. Auto dostalo botičku. O pár hodin později chtěl muž botičku vyřešit, nakonec ale právě řidič auta skončil na služebně policie.

„Hlídka, která vyjela na místo vyřešit dopravní přestupek zjistila, že muž není držitelem řidičského oprávnění. Hlídce však sdělil, že řídit nebude, pouze chce vyřešit přestupek. Strážníci mu proto za státní na silniční vegetaci udělili pokutu ve výši 400 korun,“ popsala mluvčí strážníků Eva Kněžourová.

Na místě s mužem byla také žena a dvě děti. „Hlídka neujela ani pár metrů, když se vozidlo rozjelo směrem do obchodního centra. Zde projelo parkovištěm a druhou stranou vyjelo ven, řidič se zřejmě domníval, že unikne pozornosti hlídky. To se mu však nepodařilo a hlídka ho zastavila,“ dodala mluvčí.

Za volantem samozřejmě seděl muž, který tvrdil, že řídit nebude. „Byl velmi podrážděný a neklidný. Sdělil, že zákaz řízení má vysloven až do roku 2024, a nakonec i přiznal, že spolu s manželkou jsou pravidelnými uživateli drog,“ popsala Kněžourová.

Na místo byla přivolána i Policie ČR. Test na alkohol byl u řidiče negativní, potvrdilo se ale, že je pod vlivem drog. „Vzhledem k přítomnosti nezletilých dětí, byli kontaktováni příbuzní, kteří se je přijeli převzít do péče. Muže podezřelého z trestného činu si převzali k řešení policisté,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto MP Hradec

Štítky strážníci, drogy, parkování, Hradec, droga, Policie České republiky

Oba rodiče pod vlivem drog, v autě vezli děti. Odhalilo je špatné parkování  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.