Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Řidič Liazky se vyhýbal větvím, náklaďák převrátil. Celý náklad štěrku se vysypal

Hned dvě podobné nehody převrácených nákladních vozidel evidují policisté během pondělí na Hradecku. Kolem osmé ráno se převrátil kamion mezi Hradcem a Holicemi, odpoledne pak náklaďák v obci Černilov.

O převráceném kamionu jsme psali zde. Druhá nehoda se stala opdoledne. „Devětačtyřicetiletý řidič auta značky Liaz ve snaze vyhnout se větvím, najel na pravý okraj krajnice, což se mu již nepodařilo vyrovnat a sjel do příkopu, kde se převrátil. Celý náklad převáženého štěrku vysypal,” popsala mluvčí policie Iva Kormošová



Řidič ani nikdo jiný neutrpěl žádné zranění. „Policisté řidiče podrobili dechové zkoušce s negativním výsledkem a za přestupek mu udělili pokutu ve výši 500 korun. Škoda na vozidle byla odhadnuta na 50 tisíc korun,” dodala mluvčí.

Na místo vyjel také hasičský vyprošťovací automobil z centrální stanice, aby pomohl s uvolněním vozidla. „Aby jej mohli hasiči vyprostit, musel být náklaďák za pomoci traktoru odhrabán. Po vyproštění vozidla se místní jednotka postarala o úklid vozovky,” dodala mluvčí hasičů Martina Götzová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nákladní auto, Černilov, policie, Královéhradecký kraj, Holice, LIAZ a.s.

FOTO: Řidič Liazky se vyhýbal větvím, náklaďák převrátil. Celý náklad štěrku se vysypal  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.