Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: U Labe leželo tělo vedle kola. Policisté místo mrtvoly objevili panáka

Včera ráno vyjížděli hradečtí policisté k opravdu podivnému případu. Na tísňovou linku dostali oznámení, že u cyklostezky vedoucí z Hradce do Vysoké nad Labem leží muž vedle kola. Na místo tak okamžitě vyjela hlídka.

Na místě sice opravdu našla ležící kolo, vedle něho ovšem neleželo lidské tělo. „Jaké však bylo překvapení policistů, když na místě objevili místo lidského těla panáka vycpaného slámou,“ popisovala incident mluvčí policie Iva Kormošová. Z dálky by ale asi nikdo netipl, že na zemi opravdu neleží člověk. Panák byl totiž velmi dobře maskován.

Měl na sobě červenou mikinu s kapucí, kalhoty, boty a dokonce i igelitku s prázdnými plechovkami. „Patrně se tedy jednalo o žert,“ uvedla mluvčí. Policisté z místa panáka odstranili a odklidili ho stranou. Když se pak vrátili pro kolo, už tam nebylo. Tím ale celý záhadný případ neskončil. 

„Odpoledne obdrželi policisté opět oznámení o ležícím muži u cyklostezky,“ informovala Kormošová. Na místě opět našli policisté již známého panáka i kolo. Tentokrát si narafičené slámové tělo i kolo odvezli na služebnu. Věci budou předány jako nález na hradecký magistrát. Kdo za nejapným žertem stojí, se policistům zjistit nepodařilo. 

Autoři | Foto PČR

Štítky tělo, Labe, Hradec Králové, nález, Vysoká nad Labem

FOTO: U Labe leželo tělo vedle kola. Policisté místo mrtvoly objevili panáka  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.