Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrala po uprchlém vězni z Rychnova. V noci zmizel z libereckých pekáren

Policisté vyhlásili pátrání po vězni, který v noci na sobotu uprchl z pracoviště, kde byl v rámci výkonu trestu. Jednatřicetiletý muž z Rychnova nad Kněžnou přitom měl být už v září propuštěn. Po zhruba 24 hodinách se muž na pracoviště vrátil, a pátrání tak bylo ukončeno.

„Mezi 3.00 a 3.15 svévolně opustil pracoviště pekáren v Rochlické ulici v Liberci, kde pracoval v rámci svého výkonu trestu odnětí svobody. Jmenovaný je vězněm Věznice ve Stráži pod Ralskem a výkon trestu mu měl skončit v září letošního roku,” uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Odsouzen byl v roce 2018 za majetkovou trestnou činnost. Vězeň byl dnes nad ránem oblečen do oranžového trička a bílých kalhot, na nohou měl bílé boty. Je vysoký 176 cm, štíhlé postavy. Má modré oči a světle hnědé, na ježka střižené krátké vlasy. V oblasti nadloktí pravé ruky má tetování v podobě ďábla a stejný motiv má vytetovaný i na levé lopatce. 

„Veškeré informace, které nám pomohou uprchlého vězně vypátrat, přijme naše známá linka 158 nebo kterákoliv služebna Policie ČR,” dodala mluvčí.

Štítky policie, vězeň, rychnov, Liberec, pakárny, Stáž pod Ralskem, Rychnov nad Kněžnou, Stráž pod Ralskem, Policie České republiky

Policie pátrala po uprchlém vězni z Rychnova. V noci zmizel z libereckých pekáren  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.