Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Hromadná nehoda na křižovatce ve Smiřicích. Srazila se dvě nákladní auta s osobáky

Hrozivě vypadala nehoda na silnici I/33 v katastru obce Smiřice na křižovatce Trotina – Rodov. Došlo k ní ve čtvrtek v 15.30. Srazil se kamion, nákladní vůz, osobák a auto s přívěsem. Jako zázrakem se nikdo nezranil.

„Viníkem nehody je řidič osobního vozidla značky Seat Alhambra s přívěsem, na kterém převážel nové vozidlo Dacia a který jel od Hradce Králové,” popsala mluvčí policie Iva Kormošová.

Podle ní tento čtyřiatřicetiletý řidič nepřizpůsobil rychlost své jízdy hustotě provozu a zezadu narazil do stojícího osobního auta značky Škoda Fabia, které stálo v koloně aut. „Vlivem nárazu byla škodovka odhozena vpravo mimo komunikaci, kde se převrátila na bok. Seat vjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním vozidlem značky Man s návěsem Schmitz. Poté seat vyjel vlevo mimo komunikaci a jeho přívěs se zaklínil mezi nákladní vozidlo Man a nákladní vozidlo Mercedes Benz, které stálo na vedlejší silnici a dávalo přednost v jízdě,” dodala mluvčí. 




Podle ní se žádný z účastníků nehody nezranil a ani u jednoho z řidičů policisté nezjistili dechovou zkouškou alkohol. „Škoda byla vyčíslena na téměř 1 milion korun. Nehodu policisté vyřešili na místě udělením pokuty ve výši 1500 korun,” uzavřela Kormošová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Smiřice, policie, havárie, nákladní automobil, přívěs, Rodov, Trotina, SEAT, Dacia, Mercedes-Benz, Hradec Králové

FOTO: Hromadná nehoda na křižovatce ve Smiřicích. Srazila se dvě nákladní auta s osobáky  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.