Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: Za volantem nejspíš usnul. Auto přejelo do protisměru a po nárazu do svodidel se přetočilo přes střechu

Nejspíš únava čtyřiasedmdesátiletého řidiče stojí za nehodou, ke které došlo v neděli hodinu po poledni na silnici I. třídy číslo 16 v katastru obce Sobotka. Škoda Fabia tam na rovném úseku silnice přejela do protisměru, narazila do svodidel a přetočila se přes střechu.

Řidič jel od Jičína na Mladou Boleslav. „Na rovném přímém úseku před odbočkou na Osek mělo vozidlo plynule přejet do protisměru a následně sjet do levého silničního příkopu. Zde mělo po ujetí několika metrů narazit pravou přední částí do kovových silničních svodidel. Od nich se měl automobil odrazit a přes střechu se převrátit zpět na kola. Poškozený vůz nakonec skončil v levém silničním příkopu,” popsal nehodu policejní mluvčí Aleš Brendl.




Při havárii utrpěla spolujezdkyně zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice k lékařskému ošetření. „Vliv alkoholu vyloučila policisty provedená dechová zkouška. Celková škoda je předběžně odhadnuta na částku přesahující 110 tisíc korun,” dodal mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Sobotka, mikrospánek, policie, střecha, havárie, Škoda Fabia, Mladá Boleslav, Jičín, Osek, silnice

FOTO: Za volantem nejspíš usnul. Auto přejelo do protisměru a po nárazu do svodidel se přetočilo přes střechu  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.