Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Násilník měl před dětmi zmlátit svoji družku. Policisté ho na 10 dní vykázali z obydlí

Smiřičtí policisté v pondělí vykázali na 10 dnů ze společného obydlí čtyřiatřicetiletého muže, který měl fyzicky napadnout svoji družku. Při útoku údajně byly přítomny také jejich děti. K obdobným incidentům už navíc mělo docházet v minulosti.

Útok na policii přišla oznámit sama mladá žena. „Policisté zjistili, že mezi dvojicí, která spolu žije ve společné domácnosti, mělo téhož dne večer dojít k incidentu, během kterého měl muž svoji družku fyzicky napadnout. Této události měly být navíc přítomny jejich nezletilé děti, přičemž k obdobným incidentům, kdy muž na ženu zaútočil nebo ji vyhrožoval, mělo opakovaně docházet rovněž v nedávné minulosti,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Burýšková.

Policisté muže následně vykázali na 10 dní ze společného obydlí a z bezprostředního okolí. „Případ následně postoupili k dořešení na příslušný správní úřad. Vzhledem k tomu, že se jedná o incident se znaky domácího násilí, byla oběti současně nabídnuta ze strany policistů pomoc v rámci spolupráce s Intervenčním centrem pro osoby ohrožené domácím násilím v Hradci Králové,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto Repro youtube.com

Štítky napadení, útok, Policie ČR, Smiřice

Násilník měl před dětmi zmlátit svoji družku. Policisté ho na 10 dní vykázali z obydlí  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.