Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidič zatroubil na chodce, ten mu vzápětí rozbil čelní sklo jeho vozu

Na začátek května pravděpodobně nebude mít dobré vzpomínky řidič, který projížděl noční Jaroměří. V Palackého ulici musel úplně zastavit, protože mu cestu blokoval chodec. Šofér na něho proto zatroubil, reakce byla ale překvapivá.

„Chodec spustil příval nadávek a posléze obrátil svůj vztek proti vozidlu. Skočil na kapotu vozu a začal mlátit do čelního skla, až ho rozbil. Z vozu pak upadl na vozovku,“ uvedla mluvčí policistů Eva Prachařová.

Šokovaný řidič poškozeného vozidla následně zavolal policii. Muži zákona u obou pánů provedli dechové zkoušky na alkohol. Šofér pod vlivem nebyl, agresivní chodec ale ano. „Sedmadvacetiletý místní muž, který se pravděpodobně nad ránem vracel z oslavy čarodějnic, do přístroje nadýchal 1,61 promile alkoholu v dechu. Podnapilého chodce, který se lehce zranil pádem z demolovaného vozu policisté převezli na ošetření do náchodské nemocnice,“ doplnila policejní mluvčí.

Škoda na vozidle byla odhadnuta na 5 tisíc korun. Policisté případ zatím kvalifikovali jako přestupek proti občanskému soužití a poškozování cizí věci.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, řidič, opilec, sklo, alkohol, Jaroměř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič zatroubil na chodce, ten mu vzápětí rozbil čelní sklo jeho vozu  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.