Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hledaný feťák chtěl mít sex se ženou, která "koukala každým okem jinak". Neuspěl a napadl svého soka

V sobotních večerních hodinách přijali strážníci na lince 156 oznámení, že se v jednom z hradeckých baru napadá skupinka lidí. Drogově závislý muž, který konflikty vyvolával, nakonec skončil v rukou Policie ČR. Byl totiž na seznamu hledaných osob.

Po příjezdu na místo strážníkům oznamovatelka označila agresora, který konflikty vyvolával. Muž, který se choval velice neklidně, měl roztržené triko a také několik oděrek na hlavě, tvrdil, že si je způsobil sám při holení. Zanedlouho zase prohlásil, že to vlastně není pravda, ale naopak to měl být on, kdo byl napaden.

„Sdělil, že v baru seděla postižená žena, která koukala každým okem jinak a se kterou chtěl mít sex. Ona se však rozhodla odejít s někým jiným, a to se mu nelíbilo. Proto se dostal do konfliktu s mužem doprovázejícím objekt jeho zájmu,“ uvedli strážníci.

Zadržený muž ještě prohlásil, že byl odsouzen za výrobu a distribuci drog, ačkoli vůbec neví, jak se drogy vyrábějí a ani je v životě neužíval. Strážníci z evidencí zjistili, že muž je veden jako hledaná osoba a přivolali proto Policii ČR, které se pak také přiznal již k patnáctileté závislosti na drogách.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky městská policie, alkohol, opilci, víkend, drogy, Policie České republiky

Hledaný feťák chtěl mít sex se ženou, která "koukala každým okem jinak". Neuspěl a napadl svého soka  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.