Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý muž poškodil ve Veverkově ulici 18 aut, ulámal zrcátka a stěrače

Od včerejšího rána řeší hradecká policie poškození 18 vozidel ve Veverkově ulici. Na linku 158 zavolala v 5:00 žena a oznámila, že z okna vidí nějakého muže, jak poškozuje auta. Strážci zákona na místě po krátké honičce zadrželi podezřelého muže, který nadýchal téměř 2 promile.

„Když se jedna z hlídek blížila k místu, shodou okolností potkala svého kolegu, který venčil psa a ten jim ukázal na podezřelého muže. Policista se za již utíkajícím mužem rozběhl a po krátké chvíli ho dopadl,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Zadržený muž zanedlouho nadýchal téměř 2 promile a skončil na záchytce.

Po ohledání místa činu policisté zjistili, že je poškozeno 18 aut. Většinou měla utržená zrcátka nebo stěrače. Škoda byla zatím stanovena na 50 tisíc korun, v konečném důsledku bude pravděpodobně ale větší. 

„Dvaatřicetiletého muže čeká obvinění z trestného činu poškození cizí věci a vytržnictví, za což může být odsouzen až k 2 letům odnětí svobody,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Policie ČR, alkohol, auta, poškození

Opilý muž poškodil ve Veverkově ulici 18 aut, ulámal zrcátka a stěrače  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.