Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zadlužený muž si loni půjčil 100 tisíc korun a doteď je nevrátil, na krku má obvinění z podvodu

Kriminalisté z Hradce Králové v těchto dnech obvinili z podvodu šestatřicetiletého muže, který si od jedné paní na jaře loňského roku půjčil 100 tisíc korun a do současné doby je nevrátil. V době, kdy si peníze půjčoval dlužil dalším fyzickým i právnickým osobám více jak 2 miliony korun.

Peníze si muž půjčil pod smyšlenou legendou na zřízení slavobrány k cyklistickým závodům a slíbil je vrátit do tří dnů. K navrácení částky se však neměl, stále se na něco vymlouval. Po sedmi měsících došla ženě trpělivost a podala na něho trestní oznámení.

Policisté případ začali prověřovat a zjistili, že v době, kdy si peníze půjčoval, dlužil dalším fyzickým i právnickým osobám více jak 2 miliony korun. 

„Muž peníze užil pro vlastní potřebu a do protokolu slíbil, že se pokusí v co nejbližší době peníze ženě vrátit. Obviněný muž má s půjčováním i další zkušenost, kdy si před dvěma lety půjčil kameru za více jak 110 tisíc korun a vrátil ji až po podání trestního oznámení,“ sdělila mluvčí policie Iva Kormošová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Policie ČR, peníze, půjčka, Hradec, Hradec Králové, podvod

Zadlužený muž si loni půjčil 100 tisíc korun a doteď je nevrátil, na krku má obvinění z podvodu  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.