Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilí agresoři řádili. Jeden muž napadl manželku, druhý družku a třetí matku

Během pouhých 26 hodin zasahovali hradečtí policisté ve třech domácnostech u případů domácího násilí. Jeden muž napadl svoji manželku, druhý družku a třetí matku a její návštěvu. Všichni tři agresoři byli opilí. Muži zákona je tak vykázali na 10 dnů z obydlí a převezli na záchytku.

Agresoři ve věku 45, 40 a 36 let byli značně opilí, nejstarší z nich nadýchal 2,91, druhý 2,23 a nejmladší 1,71 promile alkoholu. 

Pětačtyřicetiletý muž navíc není policii neznámý. Za týraní své manželky, tchyně a tří dcer byl na začátku února roku 2017 odsouzen k tříletému nepodmíněnému trestu odnětí svobody. „Po roce byl však podmínečně propuštěn s pětiletou zkušební dobou a bylo mu uloženo ochranné ambulantní protialkoholní léčení, které však nedodržoval a pravidelně užíval alkohol,“ sdělila mluvčí policie Iva Kormošová.

Policisté zatím případy vedou jako přestupek proti občanskému soužití. „Není však vyloučeno, že na základě dalších okolností bude některý z případů překvalifikován na trestný čin. U všech žen nepatřilo toto napadení mezi první, ačkoliv ne všechny předcházející útoky nahlásily,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto MP Hradec Králové

Štítky Policie ČR, násilí, vězení, vyšetřování

Opilí agresoři řádili. Jeden muž napadl manželku, druhý družku a třetí matku  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.