Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena si v obchodě dala bonbóny za 39 korun do kapsy, pak ně prý zapomněla. Hrozí jí až tři roky vězení za krádež

Žena si v hradeckém obchodním domě dala do kapsy dvě balení bonbónů, když zaplatila zbylý nákup, zastavili ji zaměstnanci ostrahy. Přivolaní policisté zjistili, že jí před pár dny vypršela podmínka za krádež. Nyní ji hrozí až tři roky ve vězení.

Šest měsíců až tři roky vězení. Tolik hrozí sedmadvacetileté ženě za krádež dvou pytlíků bonbónů, které se měla dopustit na konci listopadu v obchodním domě na Moravském Předměstí v Hradci Králové. Dvě balení v hodnotě 39 korun si během nákupu strčila do kapsy, za pokladní zónou ji zastavila ostraha.

Přivolaní policisté zjistili, že ženě před pár dny vypršela podmínka za krádež, které se dopustila na jaře loňského roku. „Na služebně žena na svoji obhajobu uvedla, že bonbóny v žádném případě nechtěla odcizit. Protože si však nevzala košík, tak si je dala do kapsy a při placení ostatního zboží na ně zapomněla,” objasnila policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policisté ženě ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z krádeže. „Jelikož za obdobnou trestnou činnost byla v posledních třech letech odsouzena, hrozí ji trest odnětí svobody od 6 měsíců do 3 let,” dodala Kormošová.

Foto pixabay.com

Štítky Policie ČR, bonbony, krádež, Hradec, bonbon, věznice, Hradec Králové, Moravské Předměstí

Žena si v obchodě dala bonbóny za 39 korun do kapsy, pak ně prý zapomněla. Hrozí jí až tři roky vězení za krádež  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.