Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj krémů v podmínce opět kradl, tentokrát chtěl olivovým olejem a holítky obdarovat tchyni

Nepoučitelný hradecký zlodějíček zase "nakupoval". Po nedávné krádeži krémů pro přítelkyni znovu vyrazil do obchodního centra na Pražském Předměstí, ani v tomto případě neplatil. Pozornosti ostrahy opět neunikl a skončil na policejní služebně. Tentokrát chtěl obdarovat i budoucí tchyni.

Ostraha obchodu na Pražském Předměstí včera krátce před polednem zadržela muže, který se pokusil o útěk s plným batohem zboží, které nezaplatil. „U čtyřiatřicetiletého muže se v batohu našly rybí konzervy, olivové oleje, holítka, šampony a zubní pasty. Vše v hodnotě za více jak 2,5 tisíce korun,“ popsala zlodějův "úlovek" mluvčí policie Iva Kormošová.

Policisté muže převezli na služebnu, kde zjistili, že byl před rokem za krádež odsouzen k osmiměsíčnímu podmíněnému trestu. Podmínka mu měla vypršet až v září 2020. 

„V současné době jsou u soudu dva návrhy na potrestání a to jeden za zpronevěru 6 tisíc korun a druhý za krádež. Tak jako při minulé krádeži řekl, že chtěl věci dát jako dárek své přítelkyni.Tentokrát chtěl obdarovat i budoucí tchyni,“ dodala Kormošová.

PSALI JSME: Zlodějíček ve "zkušební době" ukradl dva krémy, kterými chtěl potěšit přítelkyni. Hrozí mu 3 roky natvrdo 

Muži nyní za krádež hrozí vězení v délce od 6 měsíců do 3 let.

Autoři

Štítky Policie ČR, zloděj, holítka, podmínka, tchýně, krádež

Zloděj krémů v podmínce opět kradl, tentokrát chtěl olivovým olejem a holítky obdarovat tchyni  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.