Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Agresivní žena poškodila vybavení dvou obchodů, poté napadala policisty

Koncem minulého týdne řešili trutnovští policisté ve spolupráci s městskými strážníky agresivní ženu, která ničila vybavení místních obchodů a poté kladla odpor při zatýkání. Sedmačtyřicetiletá žena je nyní obviněna z pěti trestných činů.

„Ženě je kladeno za vinu, že 19. dubna 2018 vešla do jednoho z trutnovských kosmetických salónů a poškodila vybavení v čekárně. Při svém počínání měla napadnout i majitelku, která ve snaze chránit svůj majetek utrpěla zranění v obličeji. U dalšího objektu také v Trutnově pak obviněná poškodila skleněnou výplň výlohy,“ uvedla mluvčí trutnovských policistů Šárka Pižlová. 

To ale stále nebylo všechno. Žena zamířila domů, kam za ní dorazili státní i městští policisté, na které z balkónu namířila airsoftovou zbraň, kterou následně odhodila. Ani poté nezačala s muži zákona spolupracovat, kousla strážníka městské policie do ruky a způsobila mu lehké poranění. „Ani toto ženě nestačilo a pokračovala v agresivitě vůči policistům. Opakovaně se je snažila fyzicky napadnout, slovně je urážela a v poslední řadě jim vyhrožovala i zabitím,“ řekla policejní mluvčí.

Útočníce, která byla pod vlivem alkoholu při výslechu uvedla, že motivem jejího jednání jsou problémy v osobním životě.

„Obviněná žena je v současné době stíhána na svobodě a po ukončení vyšetřování ze strany kriminální policie stane před soudem za trestné činy výtržnictví, ublížení na zdraví, poškození cizí věci, vyhrožování s cílem působit na úřední osobu a násilí proti úřední osobě. V případě uznání viny ji hrozí trest odnětí svobody až na pět let,“ dodala Pižlová. 

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, obviněná při tom všem ještě stihla způsobit dopravní nehodu, když svým vozidlem poškodila jiné zaparkované vozidlo. Od nehody ujela a dechovou zkoušku nebo odběr krve odmítla. K tomu všemu tak ženě hrozí ještě trest spočívající v zákazu řízení motorových vozidel a pokuta až do výše 50 tisíc korun.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Policie ČR, agrese, žena, zatčení, Trutnov, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní žena poškodila vybavení dvou obchodů, poté napadala policisty  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.